Nemsokára frissül a Nokia 3 is

A HMD által birtokolt, nagy múltú márkanév alatt kiadott készülékek egyik kulcsjellemzője, hogy a gyártó lehetőség szerint igyekszik a Google referenciakészülékeivel nagyjából azonos szinten és tempóban biztosítani a terméktámogatást. A Barcelonában bemutatott készülékek eleve az Android legfrissebb főverziójával kerültek piacra, az ígéretek szerint pedig havonta érkeznek majd a biztonsági frissítések. Mellesleg érkeznek is.


[+]

A jelenlegi legerősebb készülék, a Nokia 6 már áprilisban 7.1.1-es rendszerre váltott, noha a nemzetközi forgalmazás továbbra sem kezdődött meg. A Nokia 5 és Nokia 3 viszont már elérhető, többek között itthon is, utóbbi pedig még ebben a hónapban szintet is lép. Mármint szoftververzió tekintetében. A HMD Global termékmenedzsere (Chief Product Officer), Juho Sarvikas Twitter üzenetben jelezte, hogy a Nokia 3 augusztus végéig megkapja az új rendszert, a frissítés pedig globális volumenű lesz, amint minden szükséges regionális engedély megvan.

Azóta történt

  • Nokia 3 - valaki most finntorog

    Symbian, MeeGo, Windows Phone és most Android: megtalálta-e a Nokia az ideális okosplatformot és a Lumiák méltó utódját, avagy az elbukott sorozatok hibáit ismétli?

  • Android 8.0-val tesztelték a Nokia 8-at

    Legalábbis a Geekbenchnél futott egy kört a Nokia várható csúcsmodellje a szokásos Unknown Heart kódnév alatt.

  • Nokia 5 - ötlettelen

    A HMD jelenleg elérhető szériájának középső tagja vegyes teljesítményt nyújt, kétségkívül vannak erősségei, de a hiányosságok sajnos hangsúlyosabbak, mint a pozitív tulajdonságok.

  • Bemutatkozott a 3G képes Nokia 3310

    A HMD Global nagyon igyekszik, hogy vonzóvá tegye a klasszikusnak számító 3310 újragondolt változatát, több-kevesebb sikerrel. A 3G képesség mindenesetre jobb ötletnek tűnik, mint az új csomagolás.

Előzmények

Hirdetés