Nemsokára itt az AirPods, de a BeatsX csak februárban jön

Az idei év egyik legnagyobb visszhangú mobilos híre volt, hogy iPhone 7-páros nem kap 3,5 milliméteres jack csatlakozót, és bár átalakítót adnak hozzá, összességében igyekeznek is elavult technológiaként megjeleníteni a vezetékes zenehallgatást mobilon. Ennek megfelelően javítgatják a Bluetooth-technológiát is, és bemutatták saját Apple W1 chipsetjüket, amiket hangkeltőkbe integrálva optimalizálják a hangminőséget és a fogyasztást. Az első ilyen terméknek az AirPods névre hallgató kütyüt szánták, de némi késés miatt először a szintén házon belüli Beats Solo3 és Powerbeats3 vált megvásárolhatóvá.

A Beats Solo3 és a Powerbeats3 már most elérhető, a BeatsX még készülőben van
A Beats Solo3 és a Powerbeats3 már most elérhető, a BeatsX még készülőben van [+]

Most már rendelhető az AirPods is, az első szerencsések december 21-én kaphatják meg a különleges terméket, a hazai oldal azonban kéthetes szállítási időt ígér az 59 990 forintos kiegészítővel kapcsolatban. A szintén W1 chippel piacra kerülő BeatsX sem érkezik már karácsony előtt, bár eredetileg decemberre tervezték, valójában csak 2017 februárjában kerülhet a boltok polcaira.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Megjött az AirPods, szedjük szét gyorsan!

    Egyre hosszabb szállítási időkre kell számítania annak, aki most akarja megvenni az Apple különleges fülhallgatóját, de az iFixit máris szétszedte, hogy nekünk ne kelljen.

  • Február 10-én startol a BeatsX

    Az eredetileg decemberre ígért fülhallgató végül elstartol, ráadásul az eredetileg tervezett kettővel szemben négy színvariációban lehet megvenni.

Előzmények

Hirdetés