Nemsokára kapható lesz az Umidigi One és a One Pro

Az Umidigi augusztus 6-án kezdi két legújabb modelljét elővételben értékesíteni, bár igazából egyről van szó, csak két kiszerelésben. Az Umidigi One és a One Pro közös tulajdonsága a 148,4 x 71,4 x 8,3 milliméteres és 180 grammos készülékház, amely 5,9"-es, 19:9 arányú megjelenítőt fog közre, 720 x 1520 pixelen, a videón is jól látható szenzorszigettel.

Ugyanígy közös a nyolcmagos Helio P23 rendszerchip, csak éppen a One 3 GB RAM-ot és 32 GB-os tárolót, a One Pro pedig 4 GB RAM-ot és 64 GB-os tárolót biztosít, amelyek egyaránt bővíthetők microSD kártyával. Érdekes, hogy bár a méretek pontosan megegyeznek, a One 3550 mAh-s, a One Pro pedig 3250 mAh-s telepet kapott, ennek viszont már érkezik is a magyarázata: csak az utóbbi kapott vezetékmentes gyorstöltést, méghozzá 15 watton.


[+]

Innentől újfent ismétlődnek a közös tulajdonságok. A két telefon Samsung S5K3P3 kamerát visel az előlapon és 12 + 5 megapixeles modult hátul az OmniVisiontől, természetesen bokeh móddal és dupla LED villanóval. Videót legfeljebb 1080p-ben lehet rögzíteni. A képeken ugyan nem látszik az ujjlenyomat-olvasó, mégsem jelenti azt, hogy lemaradt volna, vagy mondjuk a képernyőbe integrálták: a jobb oldalon elhelyezett bekapcsoló gomb rejti, ami egyébként sokak szerint a legjobb hely a biometrikus azonosításra. Aki nem ért ezzel egyet, arcalapú feloldást is választhat. Az alsó hangszóró mellett a beszélgetési is kiveszi a részét a sztereó hangzásból.


[+]

A fénytöréstől függően több színben csillogó, avagy szénszálas, fekete festést viselő páros támogatja az összes hazai LTE sávot és friss, 8.1-es Androidot futtat. A Bluetooth 4.2-es, az USB 2.0-s (Type-C), a kétcsatornás WiFi modem 802.11a/b/g/n szabványú. Nem maradt le a 3,5 milliméteres fülhallgató kimenet és az NFC-ről sem kell lemondani.

A One-t és a One Prót jelenleg 169 és 199 dollárért lehet előjegyezni járulékos terhek előtt (47 és 56 ezer forint), ám a sajtóközlemény szerint az augusztus 6-án induló elővétel során ez 139 és 169 dollárra mérséklődhet (39 és 47 ezer forint). A termékoldal itt tekinthető meg, az előjegyzésben pedig itt lehet a két Umidigi phabletet kosárba helyezni.

Azóta történt

Előzmények

  • Jön az új UmiDigi csúcsmodell

    Természetesen nem maradhat el a nyújtott kijelző, a notch, illetve a kétszer két kamera. A hardver gyenge, az ár viszont jó!

  • Tűzpiros nagykijelzős az Umidigitől

    Nyilvánvalóan az Umidigi sem óhajt kimaradni a legújabb trendekből, így természetesen 18:9-es képaránnyal mutatták be legújabb készülékeiket.

  • UmiDigi G - új gének, régi vas

    A kínai telefonok között, az alsóbb kategóriákban egyre több életképes vétel van, szerencsére mai tesztünk alanya sem okozott komoly csalódást, a formai másolást pedig megszoktuk.

Hirdetés