Nemzetközi forgalmazásban is elérhető lesz a Black Shark 2

A Xiaomi Black Shark érkezéséről már volt szó, a hivatalos magyarországi forgalmazás viszont nem vált realitássá. Ettől függetlenül elérhető a termék hivatalos nemzetközi szoftevrverzióval és teljes körű hálózati támogatással. Az idén bemutatott Black Shark 2 nagyon aktuális és bivalyerős hardverrel támad, lényegesen gyorsabban kievezve a nemzetközi vizekre, mint az elődmodell. A Snapdragon 855-tel és nyomásérzékeny kijelzővel szerelt gamer mobil többek között már Európában is elérhető.


[+]

David Li, a Black Shark Global alelnöke indokoltnak tartja a gamer mobilok piacának kiterjesztését. A statisztikák szerint a felhasználók már többet költenek mobiljátékra, mint konzolos és PC-s tartalmakra illetve hardverre. A Xiaomi Black Shark 2 8/128 GB-os memóriacsomaggal 549 eurós, illetve 479 fontos áron vásárolható meg, ami körülbelül 177 ezer forintnak felel meg a Black Shark hivatalos oldaláról. A 12 GB rendszermemóriával és 265 GB belső tárhellyel szerelt variánsért 649 eurót kell fizetni, ami 208 ezer forintot jelent.

Azóta történt

  • Megérkezett az Oppo A9

    A középkategóriás phabletbe MediaTek chipset került bőséges RAM-mal, Color OS 6 kezelőfelülettel, méretes akkumulátor társaságában.

  • Érkezik a Xiaomi Black Shark 2 Pro

    Természetesen a Xiaomi is él a Snapdragon 855+ kínálta lehetőségekkel és upgradeli a Black Shark 2-t.

Előzmények

  • Kiélezett fogakkal támad a Black Shark 2

    A Xiaomi alá tartozó, második generációs gamer telefon nyomásérzékelős kijelzőt vet be a játékokhoz, elérhető 12/256 GB-os kivitelben és nem hiányozhat a Snapdragon 855 sem.

Hirdetés