Nemzetközi pályázatot hirdet a Realme

A feladat egy háttérkép tervezése a Designing Infinity szellemében, vagyis a végtelent kell megragadni vizuálisan.

A Realme nemzetközi háttérkép tervező versenyt hirdet, melyre 2021. június 21-ig várja a felhasználók, designerek és designer hallgatóinak munkáját a világ minden részéről. A Realme második alkalommal meghirdetett tervező versenyében a legújabb modelljéhez, a Realme 8 5G készülékhez vár háttérkép terveket, „Designing Infinity”, vagyis a végtelen megtervezése témában.

A nyertes pályaművek világszerte eljutnak a Realme userekhez, a nyertesek pedig akár 10.000 dollár pénzjutalom mellett meghívást kaphatnak arra is, hogy a Realme tervezőivel közösen dolgozzanak a Realme irodáiban világszerte, vagy egy virtuális, 3-hónapos szakmai gyakorlaton vegyenek részt.

A globális verseny már elindult, a pályaműveket 2021. június 21-ig várják a gyártó online felületén. A júzer a verseny ideje alatt világ minden tájáról leadhatják voksukat kedvenc tervükre.

Valamennyi pályaművet a kreativitás, a téma feldolgozása és esztétikai összképe alapján értékel majd a Realme zsűrije. A döntésben természetesen szerepet játszik még a Realme szlogenjének, a “Dare to Leap” szellemiségének átadása is. A verseny lezárulta után összesen 53 nyertest hirdet ki a cég július 12-én. A pályázat feltételeivel, szavazási szabályokkal és a nyereményekkel kapcsolatos további részletek itt olvashatók.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Realme Narzo 30 5G

    A 30 5G az első Narzo modell, amely saját néven kerül az európai polcokra, konkrétan a Realme 8 5G mellett.

  • Realme 8 5G - túl közepes

    A Realme a meglévő, V13-as modelljét emelte be a 8-as szériába, hogy tudjanak ők is alacsonyabb árszinten 5G-t adni. De vajon mire elég ez 85-90 ezer forintért az erős konkurenciával szemben?

Hirdetés