Nemzetközi vizekre evez a OnePlus RT

Szokás szerint a kínai árazásnál magasabb összegre számíthatunk, de még így is versenyképes ajánlatnak ígérkezik a legújabb, csúcshardverrel szerelt modell.

A OnePlus október elején mutatta be Kínában a OnePlus 9RT-t, ami a OnePlus 8T indiai piacra igazított variánsának utódja. Értelemszerűen Kína után elsőként az indiai piacon jelenik meg a Snapdragon 888 szettel szerelt készülék, de hamarosan a nemzetközi forgalmazás megkezdésére is számíthatunk. A OnePlus 9RT nem kifejezetten gamer mobil, de a továbbfejlesztett hűtésnek és a csúcshardvernek köszönhetően azoknak is alternatíva lehet, akik azért a szókirakó szintjét meghaladó címekkel is szeretnének játszani.

Ezt a 1080 x 2400 pixel felbontású, 120 Hz-es Samsung E4 AMOLED megjelenítő is támogatja 600 Hz-es érintésérzékeléssel és HDR10+ minősítéssel. Fotózni az optikailag stabilizált 50 megapixeles főkamera mellett a 16 megapixeles ultraszéles szenzorral is lehet, illetve egy 2 megapixeles makró kamera is rendelkezésre áll. A pozitívumok listáját bővíti az LDAC és AAC kodektámogatás, a WiFi 6 és az NFC, mindez pedig olyan 550 euróba fog kerülni errefelé, ami mai árfolyamon átszámolva picit több, mint 200 ezer forint.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a OnePlus 9RT

    Főként a játékosoknak szól, de nem csak nekik lehet izgalmas a gyártó új, de nem elérhetetlen árú, csúcshardverrel szerelt mobilja.

  • A OnePlus 9R egy felturbózott 8T

    A jó hír a korrekt árazás, a rossz az exkluzív indiai forgalmazás.

  • OnePlus 8T – fazonigazítás

    A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?

Hirdetés