Nokia 6110 Navigator bejelentés és képek

A Nokia 6110 is már valaha létezett finn telefon újraálmodásából született, legalábbis ami a névadást illeti. Ám lehet, hogy ez egykoron sikeres üzleti telefon célcsoportja is hasonló, mint a modern 6110 piaci szegmense, ugyanis az új készülék is leginkább üzletemberek kezébe illik.


Feketében is lesz

A telefon igencsak meglepte még a szakmabelieket is, kevesen számítottak egy ilyen meglepően nagy tudású eszközre, amely nem az N, vagy az E-sorozat részeként jelenik meg. A 6110 kapott még egy nevet: Navigator, amely elárulja, hogy a telefon beépített GPS-szel rendelkezik, a mellékelt memóriakártyán pedig állítólag az adott ország térképe fog szerepelni.


Tényleg navigátor

A Symbian rendszerű készülék nem csak 3G, hanem HSDPA hálózatokon is működik, 16,8 millió színű QVGA képernyőt és 2 megapixeles kamerát kapott, amely 320x240 pixeles felbontású mozgókép rögzítésére is alkalmas.


Két megapixel - nem ez a legfontosabb

Nem maradt ki a Bluetooth, az FM-rádió, a zenelejátszó és az ismert formátumok szinte teljes körű kezelésének lehetősége sem (doc, pdf, xls, 3gpp, ppt). A 123 grammos telefon hátlapja alatt egy elsőre kissé karcsúnak hangzó 900 mAh teljesítményű Li-Pol telep dolgozik, ám a gyártó szerint ez akár 11 órás készenlétre is elég.


  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Ingyen térkép a Nokiától

    A smart2go térkép- és navigációs platform a legelterjedtebb mobil operációs rendszereken lesz elérhető.

  • Nokia 6110 - a navigátor

    Kíváncsian vártuk a Nokia navigációra kihegyezett telefonját. Csalódás is, meg nem is.

  • Nokia N82 - új mérce

    Úgy fest, hogy ez a készülék hosszú ideig megint olyan mérce lehet a kategóriában, mint amilyen az N73 volt.

Előzmények

Hirdetés