Nokia BH905: Háttérzaj nélküli zene 40 órán át

A finn óriás kínálatában eddig is számos sztereó Bluetooth kiegészítő szerepelt, ám a frissen bemutatott BH-905 nem csak a gyártó, hanem a piac valamennyi ajánlatán messze túlmutat mind működési idő, mind hangminőség terén. A prémium kiegészítő igazi újítása a Wolfson Microelectronics által kidolgozott, nyolc mikrofonon alapuló háttérzaj-szűrés, mely a külvilág hangjainak 99 százalékát képes kizárni, így minden korábbinál tisztább hangzást biztosít akár zsúfolt tömegközlekedési eszközökön vagy repülőgép fedélzetén is.

A világ első, több mikrofonon alapuló zajszűrést felvonultató fejhallgatója kiemelkedően magas, 600 mAh kapacitású akkumulátort kapott mely 16 óra zenehallgatást kínál aktív zajszűrés esetén, illetve 25 órát anélkül. A jövevény emellett vezetékes fejhallgatóként is használható, ilyenkor a zajszűrés akár 40 órán át is üzemelhet. Beszélgetésekhez a készülék két újabb mikrofont is tartalmaz, melyek a partner számára is kiemelkedő hangminőségét biztosítanak, hiszen a zajszűrés ilyenkor mindkét irányban üzemelhet, méghozzá akár 15 órán át. Aktív zajszűrés nélkül a füles 24 órás üzemidővel bír egyetlen feltöltéssel.

A Nokia BH-905 gazdag alapcsomagja hordtáskát, 3,5 milliméteres csatlakozóval felszerelt hangkábelt, hosszabbítót, 2,5 és 6,3 milliméteres Jack, valamint repülőgépes csatlakozó konvertert is tartalmaz. Az augusztusban érkező kiegészítő várhatóan 285 euró körüli végfelhasználói áron lesz elérhető. További információ a termék saját oldalán található.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés