Nokia Maps 3D – navigációval és megosztással

A finn gyártó valósághű 3D térképszolgáltatása egyelőre csak néhány világvárosban érhető el, ám azokban lélegzetelállítóan részletgazdag megjelenítést tesz lehetővé még utcaszintű nézetben is. A közel sem végleges állapotú Nokia Maps 3D ezidáig csak a látványvilágával kívánta lenyűgözni a látogatókat, ám mostantól helyi nevezetességek keresésére és útvonalak tervezésére is alkalmas, melyeket Facebook és Twitter közösségi oldalon, vagy akár levélben is meg lehet osztani az ismerősökkel. A Nokia korábban már bejelentette, hogy minden erejével a helyfüggő szolgáltatások tökéletesítésére kíván fókuszálni, mely révén hasznos, intuitív és látványos szolgáltatásokat nyújthat a felhasználók számára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • TeleNav: Ingyenes navigáció a böngészőben

    Mobiltelefonok böngészőjében futtatható, HTML5-alapú hangos navigációs szolgáltatással rukkolt elő a TeleNav.

  • Nokia Maps Suite – minden ami navigáció

    Hangfelismeréssel, interaktív widgetekkel, köztes megállókkal, tömegközlekedési útvonalakkal, valamint névjegyzék és galéria integrációval kecsegtet a Nokia Belle modellekre fejlesztet navigációs szoftvercsomag.

  • Nokia Maps – valósidejű útinfóval

    Felhasználóktól származó adatokból dolgozó valósidejű útinfó szolgáltatással bővült a finn gyártó térképszoftvere.

  • Nokia Maps – rengeteg új funkcióval

    Útikalauzokkal, látványos térhatású városbemutatókkal, nyüzsgést reprezentáló hőtérképekkel, valamint vörös-cián szemüveggel élvezhető 3D nézettel bővül a Nokia navigációs megoldása.

Előzmények

Hirdetés