Notchak: megvan a P20 széria árazása?

A Huawei a Mate 10 családdal tulajdonképpen már előrevetítette, mire lehet a gyártótól 2018-ban számítani, és szinte biztos, hogy a P20 és a P20 Pro is a mesterséges intelligenciára szabott HiSilicon Kirin 970 SoC-vel fog befutni március 27-én, amikor Párizsban lehull róluk a lepel.

A P20 nevet a Huawei már a barcelonai MWC-n elárulta, plusz az is valószínűsíthető, hogy egy, több vagy mindegyik darab az iPhone X-től kölcsönzött notchcsal, szenzorszigettel vagy betüremkedéssel érkezik, ami pont annyira lesz eredeti megoldás, mint bármelyik első, másod vagy harmadvonalas brandé, amelyik az MWC-n magát már megmutatta.

A P20 Lite várhatóan a nyolcmagos, középkategóriás Kirin 659-cel fog bemutatkozni, a hírek szerint 4GB RAM és 64 GB-os tároló kíséretében, EMUI és Android 8-as felülettel, Roland Quandt szerint 370 eurós kezdőáron. A középen lévő P20 már a csúcskategóriában versenyezhet 680 eurós indulóárával, a P20 Pro pedig kifejezetten az elit ellen mehet harcba, ahhoz passzoló, 900 eurós bilétával. Ezek persze még nem hivatalos árak, és a fent lebuktatott prototípusok sem feltétlenül tükrözik a végleges formát. Sokak szerint remélhetőleg.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia

    Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.

  • Huawei P10 Lite - csak a szokásos

    A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.

  • Huawei P10 Plus - több lett, maradhat?

    Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.

  • Huawei P10 - pisztácia nem is volt

    Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.

Hirdetés