Nougatot kapott a Xiaomi Mi Max

A Xiaomi Mi Max valóban hatalmas jószág, viszont kategóriájában igen jó konstrukciónak bizonyult, azóta pedig új modell is érkezett a Mi Max 2 formájában. Az újdonság szintén monstre méretekkel operál, viszont olyan apróságokban fejlődött, mint a sztereó hangszóró, vagy az egységesen több rendszermemória. Az új készülék már Android 7-tel startolt, míg a Mi Max mindeddig Marshmallown vesztegelt.


[+]

A görög Xiaomi Lovers Facebook oldalon viszont számos képernyőfelvétel mutatja, hogy a tavalyi phabletre is érkezik az új főverzió májusi biztonsági csomaggal, méghozzá a hivatalos, nemzetközi szoftververzióra. A MIUI 8.5.1.0-tel futó Android 7.0 egyelőre csak a 3 GB rendszermemóriával szerelt variánsra érhető el OTA frissítés formájában, a 4/128 GB-os Prime változatról eddig nem esett szó.

Azóta történt

Előzmények

  • 1,5 millió darab Mi Max talált gazdára

    A nyolcmillió regisztrációhoz képest nem kimondottan sokat szállított le a gyártó, viszont így sincs okuk panaszra, van kereslet a 6,44 hüvelykes kijelzőjű phabletre.

  • Xiaomi Mi Max - óriásnak kecses, kecsesnek óriási

    Az óriásphabletek kínálatát most a Xiaomi bővítette az eddigi legnagyobb mobiljukkal: a hatalmas kijelző mögött erőteljes akkumulátor bújt meg, az árazás pedig hű a gyártóhoz.

Hirdetés