November 26-án érkezik a Mate 8?

A Huawei-nél elég mozgalmasan alakul a hónap, hiszen november 5-én mutatják be legújabb chipsetjüket, a Kirin 950-et, mely teljesítményben az Exynos 7420 szintjén mozog. Nem csak ez lesz viszont az egyetlen dobása a kínai gyártónak, bár az ütemterv egy kicsit másképpen alakulhat: sokan azt várták ugyanis, hogy ezen a bemutatón az új csúcsphablet is debütál majd, ám a legfrissebb jelentések szerint ez majd csak a későbbiekben történhet meg. A minden bizonnyal Mate 8 néven forgalomba kerülő eszközhöz kapcsolódóan ugyanis szemfülesek találtak egy előzetes képet, melyen egy hatalmas nyolcas, illetve egy november 26-ai dátum szerepel.

A mobilban természetesen már a legújabb lapka fog dolgozni, így tényleg egy felső kategóriás termékről beszélhetünk, ami állítólag december elejétől lesz megvásárolható, vagyis a cégnél igyekeznek meglovagolni a karácsonyi szezont. Van még egyébként információ a Huawei újdonságáról, hiszen az egyik Foxconn dolgozó (ezekben az üzemekben szerelik össze a phableteket) két fotót is napvilágra hozott az egyes elemekről. Az egyik a fém anyaghasználatot erősíti meg, a másik pedig duál SIM képességet, hiszen a tálca elrendezéséből is látszik, hogy az egyik foglalatba csak nanoSIM, a másikba pedig nanoSIM és microSD is tehető.


[+]

Ha a pletykagyárosoknak lehet hinni, akkor a Mate 8 még mindig nem QHD felbontású kijelzővel kerül forgalomba, viszont erre talán nincs is szükség, ráadásul az üzemidőre és a teljesítményre mindenképpen pozitív hatást gyakorol, ha a hardvernek nem kell több millió pixelt megmozgatnia.

UPDATE: újabb kép bukkant fel közben a phabletről, íme:


(forrás: PhoneArena) [+]

Előzmények

Hirdetés