Nubia Z11 Mini előzetesek érkeztek

A Nubia a ZTE almárkája, ami már számos készüléket felölel, és újabbak csatlakozhatnak hozzá, melyek közül az egyik a Z11 Mini lehet (aminek egyébként lesz egy nagytestvére is Z11 néven). A gyártótól most előzetes képeket kaptunk, amik a fotós képességeket hirdetik, az elsőn például az látható, hogy a NeoVersion kamerarendszer sokat fejlődött, és egyszerűen csak gyönyörű lesz (vagyis szép alkotásokat várhatunk).


[+]

Van még persze az angolul csak teasernek nevezett érdekességekből bőven, a kínaiak a saját Facebook oldalukra töltötték fel a következő fotót, amin az látszik, ahogy egy gepárdot kapnak lencsevégre, vagyis valószínűleg a képkészítési folyamat és a mentés is nagyon gyors lesz.


[+]

A korábban már a TENAA által is listázott készülék 5 hüvelykes, 1080p felbontású kijelzővel érkezhet, a burkolat alatt pedig 3 GB RAM segítheti az alkalmazások futtatását, méghozzá egy egyelőre nem specifikált, 1,5 gigahertzes nyolcmagos processzor segítségével. Az adattároló 64 gigabájtos, az akkumulátor mérete 2750 milliamperóra, a hátlapi fényképező pedig 16 megapixel felbontású lesz. A hivatalos bemutatóra a holnapi napon kerül sor, a Z11-gyel együtt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Előzmények

Hirdetés