Olcsó 3G-s LG mobil

Az LG Electronics itthon is piacra dobja a KU250 3G mobiltelefont. A funkciókban gazdag 3G készüléket ’3G-t mindenkinek!’ című kampányának főszereplőjévé választotta, a 12 legnagyobb mobilszolgáltatót tömörítő GSM Association konzorcium, amelynek célja az, hogy egy sokkal szélesebb réteg számára tegye elérhetővé a 3G-s szolgáltatásokat.

“Az LG KU250 piacra kerülése és a tény, hogy a 3G-t mindenkinek! kampány szimbólumának éppen az LG KU250 3G mobiltelefont választották, mind újabb bizonyítékai annak, hogy az LG erős vezetőnek számít a 3G technológia világában” – mondta Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnöke. “A 3G technológia egyre gyorsabban terjed a világon. Az LG Mobile célja, hogy a folyamatosan fejlődő technológiai újdonságok segítségével egy teljesebb élménnyel gazdagíthasa vásárlóit.”

“A KU250 még több ember számára teszi majd elérhetővé a csúcstechnológiás, vezeték nélküli multimédiás, 3G szolgáltatásokat és áttöri a globális piac árkorlátait az előfizetők számára” – tette hozzá Dr. Ahn.

Az LG KU250 ‘bar’ típusú 3G memóriakártyával bővíthető, így filmnézésre és zenehallgatásra is kiválóan alkalmas. A telefon multitask funkciójának köszönhetően zenehallgatás közben is fogadhatunk, vagy kezdeményezhetünk hívásokat. A készülék júniustól kapható Európában, Ázsiában ás Afrikában, július elejétől pedig Magyarországon is.

A ’3G-t mindenkinek! kampány a világ mobilszolgáltatóit tömörítő kereskedelmi szövetség, a GSM Association második programja, melynek célja, hogy a gyártók és alkatrész beszállítóik számára egy gazdaságosabb működést tegyen lehetővé. A projekt másik célja az, hogy egy sokkal szélesebb réteg számára elérhetővé tegye a harmadik generációs szolgáltatásokat, megfizethető, mégis csúcsminőségű készülékek kínálatával. A 12 legnagyobb mobilgyártó által kiválasztott LG KU250 számos más cég készülékei közül került ki győztesként. A pályáztatott telefonokat nyolc kritérium alapján bírálták el: funkcionalitás, kezelhetőség, hordozhatóság, piaci elfogadottság, tervezett ár, szolgáltatások és támogatás, stratégiai kötelezettség és forma.


  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés