Olcsó 5G-s Realme látogatott Európába

A Realme 7 5G majdnem ugyanaz, mint az Ázsiában kapható V5 5G, csak erősebb hardvert rejt a motorháztető alatt.

Ázsiai sikerei után Európában is gyorsan gyarapodik a BBK Electronics kötelékébe tartozó Realme márka vásárlótábora, és olyan ajánlatokkal, mint a Realme 6 Pro, minden oka megvan a magabiztosságra. A hetes széria már bemutatkozott két 4G-s európai modellel a Realme 7 (180 euró, Helio G95) és a 7 Pro személyében (300 euró, Snapdragon 720G), és közéjük ékelődik most a Realme 7 5G.


[+]

Az újdonság az Ázsiában már kapható Realme V5 5G eggyel erősebb variánsa, a MediaTek Dimensity 720 SoC-t ugyanis a szintén 5G-s Dimensity 800U váltja. A 7 nm-es csíkszélességgel és az 5000 mAh-s, 30 watton tölthető teleppel az üzemidőre aligha lesz panasz és a 6 GB RAM, illetve a 128 GB-os UFS tároló is jól hangzik, akárcsak a 280 eurós kezdőár. Ebből elvileg a Black Friday akció keretében 50 eurót elenged a márka.

Az AMOLED panel ugyan nincs meg, a 120 Hz képfrissítés viszont igen, akárcsak a dupla 5G-s nanoSIM támogatás. Az előlapon 6,5"-es FHD+ panel pihen 16 megapixeles kameralukkal, a hátlapon pedig 48 (normál) + 8 (ultraszéles) + 2 (makró) + 2 megapixeles kombináció (mélységélesség). IPS technológia lévén az ujjlenyomat-olvasó nem a megjelenítőbe, hanem oldalra került.

Előzmények

  • Fél év alatt tarolt a Realme

    A gyártó májusban mutatta be a Realme Watchot, hat hónappal később az elsőszámú aktivitáskövető lett az indiai piacon.

  • 45 ezerért ad 5G-t a Realme

    A Realme legújabb szériájának legolcsóbb tagja már belépő árszint, de az 5G képes szett azért belefért.

  • Realme 6 Pro - az optimum

    Kicsivel 100 ezer forint fölött már rengeteg, valóban jól használható középkategóriás mobil érhető el, éles a verseny, de a Realme nem vall szégyent.

  • Realme 6i - művészet lemeríteni

    Borsot törne a Realme a Redmi orra alá, és bár a méretes panel HD felbontással szerénykedik, épp ez garantálja a fenomenális üzemidőt. Mégsem kerek a történet.

Hirdetés