Olcsó Samsungok váltanak Android 11-re

Mindhárom az elmúlt fél évben startolt el, még Android 10-zel, ám most eljött a váltás ideje, és vele együtt a One UI verziószám is előrelép.

Három kifejezetten vékony pénztárcára szabott Galaxyval rukkolt elő a Samsung az elmúlt fél évben, és az A02, az A02s, illetve az A12 is 6,5"-es HD panellel, 5000 mAh-s akkumulátorral, valamint Android 10-en alapuló One UI 2.x verzióval startolt el. Most pedig eljött az idő, hogy nagyjából egyszerre jelezzen mindhárom szerény óriás: telepíthető az Android 11 frissítés, vele együtt pedig a One UI 3.1. Persze régiója válogatja, melyik mikor kapja meg a vezetékmentes OTA csomagot.


A Galaxy A12 márciusban nálunk is megfordult [+]

Az update pakkok friss biztonsági hibajavító kódot is kapnak, igaz: közülük csak a Snapdragon 450-es A02s-t érinti egy potenciális rés, amely a Qualcomm lapkakészletei esetében okozhat adatszivárgást illetéktelen kezekbe. Ennek kapcsán a Samsung már január óta teszi közzé a rést befoltozó frissítéseket bizonyos telefonokra, és amelyek május 1-jei biztonsági hibajavító csomagra váltanak, azok bizonyosan védettnek tekinthetők a jelzett problémával szemben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés