Olcsó, ütésálló táblagép érkezett az Ulefone-tól

Az Armor Pad Light az IP68/69K és MIL-TSD-810H bélyegzőket is megkapta.

Építkezésen, raktárban és a különféle hatósági szervek kezében is kapóra jöhet egy jókora kijelzővel szerelt, por-, víz- és ütésálló táblagép, és épp ezt a vonalat erősítette az Ulefone Armor Pad, amit hátlapi csuklótartójával próbáltunk ki az idei MWC-n. Most megérkezett a kedvezőbb árú kiadása, az Armor Pad Lite, ami ennek ellenére teljesíti a szükséges strapateszteket.


[+]

Megvan az IP68/69K védelem a por és az akár magas nyomású vízsugár bejutása ellen, valamint a rázkódás- és ütésálló kivitel a MIL-STD-810H efféle katonai tesztjeit teljesítve. Ettől a 8"-es, 500 nites HD+ IPS panellel szerelt készülék nyilván igen méretes lett 213 x 128,8 x 14 milliméteren és 558 grammon, de hát az extra polikarbonát váz az, amely a szívósságot biztosítja, edzett üveglappal a kijelző felett.

A házba 7650 mAh-s telep került, amely Type-C porton és 10 watton tölthető, illetve a négymagos MediaTek MT8766 chip az IMG GE8330 GPU-val, szokatlan 3 GB RAM-mal és 32 GB-os, bővíthető tárolóval. A gyártó 414 óra készenlétet és 14 óra képernyőidőt ígér töltésenként, illetve 12 óra folyamatos GPS használatot. Elöl 5, hátul 13 megapixeles kamera munkálkodik, oldalt pedig egy-egy hangszóró hoz össze sztereó hangot.


[+]

Megvan a Bluetooth 5.2, a kétcsatornás WiFi 5 modem, az oldalsó ujjlenyomat-olvasó, jack kimenet, a műholdvevő (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo) és az uSmart port az Ulefone endoszkópos és mikroszkópos kiegészítőjének csatlakozására, amely nem a csomag része. A készülék az Android 13 Go verzióját futtatja és itt szerezhető be.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés