Olimpiai kiadást kapott a Z Flip3

Sokat a küllemen nem változtattak, de egyébként is rendben volt a dizájn.

A pandémia miatt kissé összetorlódtak a nemzetközi sportesemények, és fél évvel a tokiói nyári olimpiai játékok zárása után, február 4-e és 20-a között, pekingi helyszínnel zajlik majd le a következő téli olimpia, ahol hazánk csapata is érdekelt. A Samsung számos világjátékon jelen volt szponzorként és különkiadásokkal, gondoljuk akár a tízéves Galaxy SIII Olympic Edition variációra, és aligha véletlen, hogy éppen a stílusáról ismert Galaxy Z Flip3 az, amelyik 2022-ben ötkarikás ruhába bújik.

[+]

Mivel a karakteres és megnyerő küllem eddig is telitalálat volt, a fehér-fekete hátlapi kivitel csak az olimpiai logóval és a világszintű partneri felirattal gyarapodott, és talán nem is baj, hogy a hozzáadás ennyire visszafogott, mert továbbra is szemrevaló az 1,9"-es külső és a 6,7"-es belső panelt kínáló telefon, amelynek hardvertulajdonságai – és persze nyitható-csukható képességei – nem változtak.

Megjelenik ugyanakkor a képernyőn pár olimpiai játékokkal kapcsolatos háttér, ikon és órastílus. Egyelőre kínai árról jutunk (8 ezer jüan, azaz 408 ezer forint 8/256 GB-os változatban, január 15-ei megjelenéssel), ám a Z Flip3 népszerűsége miatt nem lepődnénk meg, ha a pekingi esemény alatt máshol is felbukkanna ez a változat. Arról szintén nincs még információnk, hogy a résztvevő atlétáknak ezúttal jut-e a mutatós zsebokosból.

Előzmények

Hirdetés