One UI 4.0 béta program: volt, nincs

Egy pillanatra úgy tűnt: a Galaxy S21 széria tulajdonosai kipróbálhatják az Android 12-n alapuló, következő Samsung köntöst. De csak egy pillanatra.

A Samsung is készül Android 12-re épülő frissítéseivel, és most már hivatalosan is tudjuk: saját köntösét One UI 4.0 verziószámmal látja majd el. A Samsung hazai, koreai oldala tette ugyanis közzé azt a bejegyzést, amely hamarosan induló Android 12 / One UI 4.0 béta programot ígér a Galaxy S21 széria tulajdonosainak - már aki hajlandó a tesztben részt venni, és engedi neki a Samsung.


(forrás: SamMobile)

Aztán, amilyen gyorsan a bejegyzés felkerült, olyan gyorsan le is vették, a frissítés mindenesetre biztosan készül, és mivel a Google és a Samsung az okosóra platformon a legutóbb szorosabbra fűzte a szálakat, a SamMobile már arról spekulál, hogy a One UI 4.0 béta program mindjárt a Z Fold 3 és a Z Flip 3 premierje után megindul. Mondjuk, ebből a szempontból kicsit korán tették közzé a gyorsan eltávolított felhívást.

Azóta történt

  • Elstartolt a One UI 4.0 beta

    A világ több táján megindult az Android 12-alapú Samsung felület béta verziója, virtuális RAM és egyéb újdonságok a fedélzeten!

Előzmények

Hirdetés