OnePlus 5 előtt még OnePlus 3 frissítés

A OnePlus megígérte, hogy a tulajdonképpen egy csúcskészülék két variációjának számító 3 és 3T is részesülni fog az Android O nyújtotta rendszerelőnyökből, és mostanság egyébként is igen jól áll a kínai vállalkozás a frissítésekkel. Szilveszter napján befutott az Android 7.0, pár héttel később pedig a ma is ritkaságszámba menő 7.1.1-es frissítés.

Azért az Android O update még jó pár hónapot várathat magára, hiszen hivatalosan még el sem startolt, a OnePlus 3 és 3T-n futó Oxygen OS most ugyanakkor 4.1.5-ös verziószámra váltott. A javítások listáján a VoLTE, az android autós kapcsolat és a harmadik féltől származó fájlkezelők kapcsán történtek változások, a biztonsági csomag májusira váltott, felbukkant egy nincs WiFi értesítési ikon, plusz tovább optimalizálták az üzemidőt, a WiFi-t, a Bluetootht, a GPS-t, a közelségérzékelőt és a sötétben való kamerafókuszálás hatékonyságát. Az OTA a következő napokban egyre több készülékre lesz elérhető, aki viszont türelmetlen, egy VPN applikációval azonnal hozzáférhet.


[+]

Ami a június 20-án bemutatkozó OnePlus 5-öt illeti, az indiai termékoldalról kiderült, hogy az értékesítés már 22-én megkezdődik, azaz nem kell heteket várakozni a polcra kerülésig, Evan Blass pedig kihalászta egy amazonos HTML kódból, hogy a Snapdragon 835-ös SoC mellé 8 GB RAM társul majd.


[+]

A OnePlus társalapítója, Peter Lau sem tétlenkedik: közzétett egy esti fotót, amelyet az új csúcsmobillal lőtt. Még nem hivatalos, de nagyon úgy tűnik, hogy a OnePlus 5 hátlapjára dupla kamerarendszer kerül, a kép felbontása egyébként 16 megapixel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés