McLaren különkiadással intették le a OnePlus 7T Prót

A Snapdragon 855+-tel szerelt csúcskiszerelés mellett európai premiert és árat kapott az általunk nemrég tesztelt OnePlus 7T.

A OnePlus 7T szűkkörű, indiai startja után nagyobb szabású, londoni eseményen mutatkozott be a fiatal gyártó aktuális termékpalettája. Mivel pedig az iménti phabletet már megjárattuk tesztpadunkon, és tetszett bélyegzőt sütöttünk rá búcsúzóul, nézzük a legfontosabb paramétereket röviden: 6,55"-es képátló FHD+ felbontáson, 90 Hz-en, Fluid AMOLED technológiával és HDR10+-szal, apró, 16 megapixeles kameracseppel. Adott a Snapdragon 855+ 8/128 GB-os kiszerelésben, bővítés nélkül, mindez pedig 600 euróért helyezhető kosárba, október 17-én induló értékesítéssel.


[+]

Ennyiért cserébe végre az olcsóbb modell is tripla hátlapi kamerát visel 48 megapixeles főegységgel, 16 megapixeles ultraszéles egységgel (autofókusz, szupermakró mód) és 2x-es zoommal, kizárólag a központi modul esetében optikai képstabilizálással. A telep 3800 mAh-s és 30 wattos Warp Charge 30T töltővel etethető, vezetékmentes opció, jack kimenet vagy IP-védettség nélkül. Mindkét OnePlus 7T Android 10-en alapuló OxygenOS 10-et futtat.

A OnePlus 7T Pro se néz ki ám rosszul
A OnePlus 7T Pro se néz ki ám rosszul [+]

A mai újdonság persze a OnePlus 7T Pro, bár ez igazából csak keveset tesz hozzá tavaszi elődjéhez, hiszen maradt a 6,67"-es képátló noccs nélkül, azaz a 16 megapixeles modul újfent motorikusan emelkedik ki. Szerintünk a hasonló méretek miatt a két 7T nem különbözteti meg magát kellőképpen egymástól, nagyobb viszont a csúcsmodell 1440 x 3120 pixeles felbontása, amely szintén 90 Hz-es képfrissítést kapott.

A 4085 mAh-s telep elég kövérnek tűnik egy intenzív napi használat túléléséhez, ami vezetékmentes történettel továbbra sem érhet véget, vezetékesen viszont 30 wattos Warp Charge gyorstöltés adott. Itt is 48 megapixeles a főegység és 16 megapixeles az ultraszéles, dedikált makró móddal, viszont 3x-os a zoomoptika 8 megapixelen. A 7T Pro 8/256 GB-os kiszerelésben indít, méghozzá 760 euróért.


[+]

Idén is befutott a McLaren különkiadás a 7T Pro specifikációjával, csak 12 GB RAM-mal, 256 GB-os tároló mellett. Kétségtelenül mutatós ez a festés is, a készülékhez pedig Alcantara textiltok is jár. A OnePlus 7T Pro McLaren Edition több ponton is beveti a sportkocsi gyártó és Formula 1-es csapat narancssárga színeit.


[+]

A limitált különkiadás novembertől lesz megvásárolható, méghozzá 860 eurós áron. Kihagyta a bemutatót a OnePlus Indiában bejelentett okostévé családja, úgy tűnik tehát, hogy egyelőre ez a termékvonal nem látogat Európába.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 7T - távolról pont tökéletes

    Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.

  • Íme, a OnePlus 7T és 7T Pro specifikációja

    Indiából futott be a közel teljes tudáslista, ami aláhúzza a korábbi értesüléseket, miszerint az olcsóbbik model lép komolyabban előre.

  • OnePlus 7 Pro - hétpróba

    Tesz egy kísérletet a OnePlus a prémiumkategóriában, gigászi méretekkel, csupa kijelzővel, zéró noccsal és három hátlapi kamerával. Szintlépés vagy színtévesztés a vége?

Hirdetés