Oppo Find 7a – Kínán kívül is

Az Oppo közleménye szerint a nemzetközi online áruházában április 7-étől lesz előrendelhető a frissen bemutatott Find 7 Kínában már jelenleg is kapható alapváltozata, mely QHD helyett egyelőre „csupán” Full HD megjelenítővel rendelkezik. A készülék várható áráról nincs információ, de a vámok és más adók miatt minden bizonnyal jóval magasabb lesz az ázsiai kezdőáraknál. A 152,6 × 75 × 9,2 milliméteres és 170 grammos Oppo Find 7a 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, 4K videók, valamint másodpercenként 100 képkocka sebességű szuper-lassított HD videók rögzítésére alkalmas, f/2 fényerejű optikával ellátott 13 megapixeles fő és 5 megapixeles előlapi kamerát, 2,3 GHz-es Snapdragon 801 MSM8974AB processzort, 2 GB RAM-ot, microSDHC kártyával bővíthető 16 GB belső memóriát és 2800 mAh kapacitású akkumulátort kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Európába érkezett a Find 7

    Az Oppo nemzetközi webáruházában számos extra kiegészítővel bukkant fel az idei csúcsmodell Full HD megjelenítővel szerelt „alapkiadása”.

  • OnePlus One – „kicsomagolva”

    A Cyanogen alapítójával fémjelzett beharangozóval rukkolt elő az Oppo korábbi alelnöke által alapított vállalat.

  • Előrendelhető az Oppo Find 7

    Az Oppo Style online áruház kínálatában is elérhető a Snapdragon 801 processzorral és QHD kijelzővel szerelt Find 7.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Előzmények

Hirdetés