Összekavarja a Reno10 szériát az Oppo

A Reno10 és 10 Pro lapkakészletet cserél, a Reno10 pedig megkapja a 10 Pro kameraszettjét.

Kínában május végén mutatkozott be a Reno10 széria, ami a periszkópos zoomkamerával és a Pro modellek esetében 100 wattos gyorstöltéssel hívták fel magukra a figyelmet. Még az alap Reno10 is megkapta a 32 megapixeles, kétszeres optikai zoomot biztosító egységet, a gyorstöltés esetében viszont be kell érni 80 wattal. Ahogy az lenni szokott, a nemzetközi piacra a 10 Pro is visszafogottabb töltésteljesítménnyel érkezik, legalábbis a TENAA adatbázisa alapján.

A 10 Pro globál verziója többet veszít, mint a Reno 10, ami a Snapdragon 778G szettet átpasszolja a 10 Pro-nak, lenyúlja a kamerarendszerből az 50 megapixeles, optikailag stabilizált főszenzort és otthagyja a 10 Pro-t a 80 wattra csökkentett gyorstöltéssel.

Valószínűleg kicsit variálnak a 10 Pro hátlapi kameraelrendezésével is.Valószínűleg kicsit variálnak a 10 Pro hátlapi kameraelrendezésével is. Valószínűleg kicsit variálnak a 10 Pro hátlapi kameraelrendezésével is. [+]

A nemzetközi Reno10 a MediaTek nemrég bejelentett lapkájával dolgozik, ami kicsit csalóka, mert a Dimensity 7050 valójában a tavalyi Dimensity 1080, csak kipréseltek belőle plusz 11%-ot az összteljesítmény szempontjából (AnTuTu), viszont még ezzel együtt is nagyjából megegyező képességeket tud felmutatni a lepasszolt 778G-vel, jelentős előnye (22%) a Snapdragon szettjének a többszálas feladatvégzésben van csak, illetve picit erősebb a grafikus gyorsító és az X53-as modem magasabb le- és feltöltési sebességeket biztosít. A Reno10 Pro előnye így kissé elhalványul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

Hirdetés