Ősszel jöhet a OnePlus TV és a 7T Pro

OLED tévé szeptemberben, 64 megapixeles kamerát felvonultató telefon októberben – nem lankad a Never Settle gyártó.

Kétségtelenül szintet lépett a OnePlus a csupa kijelző 7 Próval, még ha ár/érték vonalon a sima 7-est jobb vételnek is találtuk. 2019 az első év, hogy két csúcsmodell egyszerre jelent meg, és ez a szám október 15-én akár megduplázódhat. Erre az őszi napra várja ugyanis a MySmartPrice a OnePlus 7T Pro befutását, és akkor esélyes az alapmodell frissítése is, egyaránt Snapdragon 855+ SoC-re.

Pár évvel később: íme, a OnePlus 7 Pro
A gigantikus, csupa kijelző OnePlus 7 Pro [+]

A csúcsmodell 64 megapixelesre cserélheti 48 megapixeles hátlapi főkameráját, 16 megapixelen rögzítve pixel binning feldolgozású, nagy dinamikájú felvételeit. A szenzort a Samsung szállíthatja. Meghízhat továbbá a telepméret a 7 Pro jelenlegi, 4000 mAh-s egységéhez képest. Az októberi megjelenés elég valószínűvé teszi az Android 10 főverzió jelenlétét az OxygenOS köntös mögött.

A OnePlus TV hivatalos logója
A OnePlus TV hivatalos logója (forrás: OnePlus) [+]

Ezzel még mindig nincs vége a gyártó őszi tevékenységének, sőt: a OnePlus rég óta várt tévéi még a mobilos modellfrissítés előtt, szeptember 26-án befuthatnak. A 9to5Google úgy tudja: a 4K-s termékvonal 43" és 75" között kínál majd TV-ket androidos alapokon, a kiszerelések között pedig akadni fog több OLED technológiájú modell az LCD típusúak mellett.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés