Osztályozza a telefonokat a YouTube

A videószolgáltató adott szempontok alapján határozza meg az optimális paramétereket a legjobb felhasználói élmény érdekében.

A YouTube is igyekszik támpontokat nyújtani a készülékvásárláshoz. A YouTube Signature Device minősítés meghatározott paraméterek alapján jelenti ki a megfelelőnek bizonyult eszközökről, hogy optimális felhasználói élményt nyújtanak tartalomfogyasztás szempontjából.


[+]

Ilyen a HDR támogatás, a DRM teljesítmény, a 4K dekódolás, a 360 fokos felvételek, a magas képfrissítési arány és az új generációs kodekek támogatása. Emellett szempont a videók minál gyorsabb betöltése a lehető legkisebb sávszélesség mellett. A YouTube követelményeinek jelen pillanatban 55 készülék felel meg, a legfrissebb hitelesített modell a OnePlus Nord. A YouTube szerint legjobb megjelenítést és felhasználói élményt nyújtó modellek listája az alábbi linken érhető el.

Azóta történt

  • 500 milliónál tart a YouTube Music

    Egész pontosan ennyien töltötték le a 2018 óta létező szolgáltatáshoz tartozó appot. Most már tényleg meg vannak számlálva a Play Zene hátralévő napjai.

Hirdetés