Öt Galaxy jelezhet: telepíthető az Android 13

Most igazán jó hajlítható telefont birtokolni – rajongói FE kiadást kevésbé.

Elképesztő lendületben a Samsung szoftverfejlesztő csapata: csak az elmúlt napokban sor került a Galaxy XCover6 Pro, az A33 5G, A53 5G, az A73 5G, az M32 5G és az M52 5G One UI 5.0 / Android 13 frissítésére, és nem akarnak a gyártónál jó hír nélkül hétvégi pihenőre térni. Azt követően, hogy múlthéten a Z Fold4 és Z Flip4 béta tesztelők megkapták a végleges változatot, megindult mindenki más számára az update közzététele, novemberi biztonsági hibajavító csomaggal.


Világszerte aktualizálja felületét a Galaxy Z Flip4 is [+]

A Galaxy A52 szintén jelez, hogy telepíthető a One UI és az Android friss verziója, és a SamMobile szerint a Z Fold3 az utódja receptjét követi: első körben a béta tesztelők aktualizálhatják a rendszert a kiadásra szánt csomaggal, ami után pár nappal jöhet a globális start. Egyelőre a bétás köröket végző Z Flip3-ról nem esett szó, de esélyes, hogy hasonló cipőben jár a tavalyi kagylótelefon, mint a 2021-es tablet/telefon hibrid. Mindeközben az iménti forrás azt a költői kérdést taglalja: vajon mit vétett a rajongóinak mondott Galaxy S20 FE és S21 FE, hogy a gyártó nem hozta el még rájuk a friss szoftvert? Tényleg, Samsung, mi ennek az oka?

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed

    Negyedik generációjánál tart a világ legnépszerűbb hajlítható kijelzős okostelefon-szériája, ám a lendület mostanra alábbhagyott és a gyártó elég kényelmesen üldögél a trónon.

  • Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció

    IPX8-as vízállóság, S-Pen támogatás, elöl-hátul Gorilla Glass Victus, két Dynamic AMOLED 2X kijelző: a Samsung tudta, hol kell hozzányúlni a legproduktívabb hajlítható modellhez.

  • Samsung Galaxy A52 - royal cuvée

    Talán a Samsung legsikeresebb telefonjai között van az A-széria közepére lőtt A50 és A51, az utód A52 pedig nagyon sokat fejlődött, de olcsóbb nem lett.

Hirdetés