Öt kamera, nulla szenzorsziget

A Nokia 9-ről egészen hajmeresztő információk kerültek elő eddig, ezek egyike az a specifikáció, aminek a hitelessége továbbra is erősen kérdéses, bár azon azért senki nem lesz meglepve, ha egy idei csúcsmodell a Snapdragon 845-tel és 8 GB rendszermemóriával dolgozik. A három hátlapi szenzor teóriája viszont egyre biztosabban megdőlni látszik. A Nokia 9, vagy amit annak hiszünk, már többször felbukkant pontosan öt darab kamerával a hátlapján. Meg valami szenzorral és LED villanóval.

Most a készülék előlapjáról kapunk valós felvételt, amin jól láthatóan nem látható például szenzorsziget, vagy bevágás, illetve egyéb képarány-növel trükk. Ehhez képest a kávák igen vékonyak, ennek alapján felül éppen csak elfér majd a 21 megapixeles előlapi kamera és a szükséges szenzorok. A másik képen elvileg a Nokia X7 előlapja látható; a középkategóriás modellt Snapdragon 710-zel várjuk mint a Nokia X6 utódját.

Azóta történt

Előzmények

  • Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél

    Ezúttal jó irányba halad a nosztalgiavonat: az új Nokia 8 gyönyörű, villámgyors, lényegre törő és igyekszik minden fontosat biztosítani. Kár, hogy késve érkezik az állomásra.

Hirdetés