Öt kamerával érkezik az LG V40?

Pont amikor a dupla hátlapi kamerás trendek elterjedtek, elindult az új, tripla modulos divat a Huawei P20 Prónak köszönhetően, amit a Samsung és az Apple is követhet. Az Android Police szerint az LG akár be is előzheti őket, sőt: a publikáció forrásai úgy hallották, a V40 ThinQ (vagy bármi legyen a neve) összesen öt kamerát használhat.

A betüremkedés már a 2018-as csúcsmobilok többségének védjegye
Az LG V40 a G7 ThinQ-re hasonlíthat (fent), csak nagyobb méretben [+]

Az előlapra sztereó rendszer kerülhet, amely az arcalapú azonosításból és a 3D-s rögzítéséből is kiveheti a részét. Hátul várhatóan marad egy szokásos és egy nagylátószögű modul, felbukkanhat ugyanakkor egy harmadik szenzor és optika is, egyelőre ismeretlen funkcióval. A 2x-es zoom mondjuk hasznos kiegészítés volna.


Csúcsteljesítmény notch nélkül: a V35 ThinQ nem mindenhol érhető el [+]

Az Android Police úgy tudja, marad a G7 ThinQ rendszerchipje (Snapdragon 845), quad DAC audiomodulja és bevágásos formája is, csak a méreteire ránagyítanak. Lesz egy dedikált Google Segéd billentyű is. Aki viszont képtelen megbarátkozni a szenzorszigettel, de mindenképp modern LG készülékre vágyik, annak ott a néhány piacon elérhető V35 ThinQ, ami a V30 felturbózott változata. A V40 ThinQ egyik lehetséges bemutatási helyszíne Berlin lehet, méghozzá augusztus legvégén, az IFA kiállítás kapunyitása előtt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G7 ThinQ - kép, hang és gondolat

    A korábban megszokottakhoz képest kicsit csúszva, de minden szükséges újítással érkezett meg a dél-koreaiak új csúcsmodellje. A kijelző és a hangminőség kiemelkedő.

  • Megérkezett az LG V35 ThinQ

    A tavalyi V30 frissített hardverű változata, illetve lényegében egy OLED kijelzős, notch nélküli G7. Nem lesz olcsó!

  • Jön a vihar?

    A hétvégén még nagyon szép idő lesz, viszont az LG, készülőben lévő V-szériás csúcsmodelljének kódneve beszédes.

  • LG V30 - vezércsel

    A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.

Hirdetés