Pantech fémpenge

Az új Pantech IM-U170 egyesíti a minőségi burkolatot az eleganciával. Mindezt úgy, hogy a készülék teljes egészében magnéziumburkolatot kapott.


Letisztult vonalak

 

A szintén fémből készült billentyűzet EL (elektrolumineszcens) megvilágítást kapott, amely valóban egyenletes fényerőt biztosít minden "billentyűnek".

Van még itt újdonság: ez IM-U170-ben debütál a világ első arcfelismerő technológiával ellátott interaktív játéka - a gombok nyomkodása helyett a fejünk mozgatásával tudjuk irányítani a játékot. Arról nem szól a közlemény, hogy vajon mit fognak gondolni rólunk például egy forgalmas utcán vagy akár a metrón, ha éppen ott játszunk majd.

Az UMTS-képes telefon nem csak az arcot, hanem annak formáját is képes felismerni, így a rólunk készült fotót a lehető legtökéletesebbre tudja igazítani helyettünk is.


Különc billentyűzet

 

A felhasználói élményt a 2,2 inch nagyságú, QVGA felbontású, 262 ezer színű TFT LCD segíti. Mivel kagyló formájú, így egy apró, 1 soros OLED kijelzőt kapott a fedlapra, amely a legfontosabb információk megjelenítésére alkalmas.

A 106 grammos, 96,5x48x15,4 mm-es kütyü fő kamerája 2 megapixeles CMOS darab, ugyanúgy, mint a belső, VGA felbontású, videohívásokhoz használatos optika.

A belső memória 120 megabájt, MP3 lejátszóval illetve dokumentumnézegetővel látták el. A hangokat 128 szólamú polifóniával képes megszólaltatni.

Az árról egyelőre nincs információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés