Piacon az USA első két megapixeles telefonja

Ez a kis szétcsúsztatható különlegesség gyakorlatilag multimédiás szolgáltatások tárháza, és csak arra vár, hogy használatba vegyék.


Forrás: www.slashphone.com

A két megapixeles kamera gyakorlatilag egy alsó kategóriás digitális fényképezőgéppel is felér. Persze ne gondoljunk itt rögtön optikai zoomra vagy macro fókuszra, de azért a szegényes amerikai mobil piacon az autofókusz, a 2.5x digitális zoom, a mobilfény, a sorozatfelvétel és társaik megteszik a kellő hatást. A fotózáson kívül még maximálisan 30 másodperc hosszúságú, VGA felbontású videókat is rögzíthetünk vele, melyeket az 3 x 4 cm méretű, QVGA felbontású kijelzőn tekinthetünk meg, nem kevesebb, mint 262 000 színárnyaltban. Az elkészített fotóinkat ráadásul még a PictBridge porton keresztül közvetlen ki is nyomtathatjuk egy egyszerű USB kábel segítségével, egyéb szoftveres támogatás nélkül. Természetesen az AAC formátumú zenelejátszás sem hiányozhat. A memóriát TransFlash kártyával bővíthetjük, amiből rögtön 32MB méretűt lelünk a csomagolásban.


Forrás: www.slashphone.com

A Biz-Card nevű program segítségével, pedig könnyedén hozzáadhatjuk a névjegykártyán szereplő adatokat a telefonkönyvhöz. A rendszer nagyon egyszerű. A lefényképezett kártyáról a program felismeri a kinyomtatott karaktereket, és bemásolja a kiolvasott értékeket a telefonkönyv memóriájába.

Az 500$-ba kerülő CDMA/CDMA2000 1xRTT 800/1900 MHz, AMPS 800 MHz hálózatokat támogató készülék nemsokára már az amerikai felhasználók kezébe kerülhet, ugyanis a Sprint máris piacra dobná az eszközt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés