Picit több, mint 100 ezer forint itthon a Galaxy A32 5G

Nagy akkumulátorral, egyedi kameraelrendezéssel és 5G hálózati képességgel hozzánk is megérkezett a Samsung új készüléke.

A Samsung Galaxy A32 5G két alapvető célkitűzéssel lép piacra, mától itthon is. Megfelelő üzemidő és a legmodernebb hálózati kapcsolat. Előbbiről az 5000 mAh-s akkumulátor gondoskodik 15 wattos gyortstöltéssel, utóbbit pedig az 5G modemmel szerelt, nem specifikált lapkakészlet biztosítja, ami valószínűleg a Dimensity 720 5G lesz (7 nm, nyolc darab 2 GHz-es mag 2-6 felosztásban).

Különösebb érdekességekkel amúgy nem szolgál a 6,5 hüvelykes, HD+ felbontású TFT kijelzővel szerelt eszköz. A 13 megapixeles kamera a panelba cseppen, hátul viszont egészen egyedi elrendezésben kapjuk meg a 48 megapixeles főkamerát, a 8 megapixeles ultraszélest, illetve az 5 megapixeles makrót és 2 megapixeles mélységszenzort. Igen, manapság már egészen egyedi, hogy nincs egy hatalmas placc a kameráknak. Csak egy példa.

A termékoldalon egyébként Fantasztikus helyett a Menő jelzőt látjuk a színek mellett.
A termékoldalon egyébként Fantasztikus helyett a Menő jelzőt látjuk a színek mellett. [+]

A 3,5 milliméteres jack csatlakozó is plusz pontot ér, a bekapcsológombban elhelyezett ujjlenyomat-olvasó és az NFC szintén, a 128 GB-os belső tárhely pedig 1 TB-ig bővíthető microSD-vel. Nálunk hivatalosan a 4 GB rendszermemóriával szerelt verzió vásárolható meg  119 ezer forintért Fantasztikus Fekete, Fantasztikus Fehér és Fantasztikus Kék színekben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés