Pillanatok alatt elkapkodták a Nokia 6-ot

Mostanában már arról is lehet olvasni, hogy nemzetközi forgalomba készül a január elején bemutatott Nokia 6, egyelőre azonban még Kínában sem lehet folyamatosan kapni a teljesen átlagos, középkategóriás tulajdonságokkal bíró mobilt, az első hullám ma futott le a jelenleg kizárólagos forgalmazónak számító JD.com oldalán. A telefon nagyjából egy teljes percen át volt kapható, az első raktárkészlet el is fogyott belőle, és bár nem lehet tudni, hogy hány példány került eladásra, két nappal ezelőtt már egymillió fölött járt az előregisztrálók száma, akik körülbelül 3000 forintos letéttel meg is erősítették vásárlási szándékukat.

Az 1699 jüanba (nyers átszámítással körülbelül 72 ezer forintba) kerülő Nokia 6 belsejében Snapdragon 430 rendszerchip lapul, 4 gigabájt RAM-mal, 64 gigabájtos belső tárolóval és 7.0-s Androiddal várja az első felhasználókat.

Azóta történt

Előzmények

  • Nemzetközi forgalomba is érkezik a Nokia 6?

    Az első, ismét Nokia brand alatt bemutatott, érintőképernyős készülék egy variánsa került elő, ami akár a nemzetközi forgalomba szánt verzió is lehet.

  • Tényleg visszatért a Nokia, csak nem ide

    A roppant egyszerűen csak Nokia 6 néven bemutatott okostelefon külsőleg eléggé semmilyen, belsőleg átlagos, árban nem kimondottan olcsó és csak a Kínai Népköztársaságban lesz elérhető. Persze ez is több, mint a semmi.

Hirdetés