Fotón egy még be nem mutatott Poco

Viszont nagyon nem kell izgulni miatta, mert ez is csak egy átszitázott Redmi Note lesz.

A Kínában kapható Redmi Note 13R Pro a Poco márkanév alatt hagyhatja el az anyaországot. Ezt állítja a Gadgets360, akik fényképeket és specifikációkat közöltek a Poco X6 Neo telefonról, és állítják, a jövő héten Indiában már piacra is kerül. A Poco márka az X6-ot, X6 Prót és M6 Pro 4G-t januárban mutatta be és dobta piacra, de a pletykák szerint még hátra van az F6, a C61 és az X6 Neo megjelenése.

A Poco X6 Neo színre és formára megegyezik a Redmi Note 13R Próval, annyi a különbség, hogy a két hátlapi kamera mellett más márkajelzés olvasható. A főkamera 108 megapixeles felbontást kínálhat, a másodlagos kamera viszont csak egy 2 megapixeles mélységérzékelő szenzor lehet, ha maradnak a Note 13R Pro specifikációi. Az előlapon egy 16 megapixeles kamera lyukad majd a 6,67 hüvelykes és 120 Hz-es OLED kijelzőbe. Az ujjlenyomat-leolvasó viszont nem a kijelzően integráltan kap helyet a lap információi szerint, hanem a telefon jobb oldalán, a bekapcsoló gombba beépítve.

Alig megkülönböztethetően más a Poco X6 Neo és a Redmi Note 13R Pro
Alig megkülönböztethetően más a Poco X6 Neo és a Redmi Note 13R Pro (forrás: Gadgets360) [+]

A hardver tekintetében MediaTek Dimensity 6080-at várhat a helyi vásárlóközönség 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel, és ha igazak a képeket közlő oldal információi, akkor a Xiaomi egyelőre nem tervezi a Poco X6 Neo más régiókban történő értékesítését, exkluzív lehet a modell Indiában.

Előzmények

Hirdetés