Porsche Designba csomagolták a Honor Magic 6 Prót

Hivatalos a két márka együttműködése, renderképen két verzió a következő csúcsmodellből.

A kínai közösségi médián keresztül jelentette be a Honor, hogy együttműködésbe kezdett a Porsche Design stúdióval. December első hetében felröppentek már az arról szóló hírek, hogy a Huawei egykori partnereként dolgozó dizájnstúdió az önállósodott Honorral folytatja, az első közös termék pedig vagy Kínában vagy az MWC-n mutatkozik majd be a Magic 6-os sorozat tagjaként. Állítólag idén nem lesz Ultimate modell, helyét a Porsche Design veszi át, melynek hátlapjáról egy renderképet is közzétettek a Weibón.

Ilyen lehet a Honor Magic 6 Pro Porsche Design
Ilyen lehet a Honor Magic 6 Pro Porsche Design [+]

Mellé megosztottak egy képet a sima Honor Magic 6-ról is, ez a kamerák elrendezésének tekintetében kicsit más a korábban látottakhoz képest, és érdekesség, hogy egyik renderen sem látható teleobjektív a hátlapi három szenzor között. Az biztos, hogy a Honor a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-as SoC-jára építi a Magic 6-os szériát, ezt az éves Snapdragon Summit eseményen már megerősítette a márka. Az is biztos a telefon által már megszerzett engedélyekből, hogy 100 wattos vezetékes gyorstöltésre lesz képes a  Magic 6 Pro változata.

Ez pedig állítólag a Magic 6-os Pro modell
Ez pedig állítólag a Magic 6-os Pro modell [+]

A Digital Chat Station információi szerint a Magic 6 Pro egyik kamerájában egy 1 hüvelykes képszenzor kap helyett, más források 50 megapixeles OmniVision OV50H képalkotó lapkáról beszélnek 1/1,3”-es méretben és optikai képstabilizálással, valamint vannak arra vonatkozó pletykák is, hogy 160 megapixelesre növelheti a teleobjektív felbontását a Magic 6 Pro. Az elmúlt két évben a Magic 4 Pro és Magic 5 Pro is komoly kamerás haderőt vonultatott fel, így bármelyik pletyka is bizonyuljon igaznak, a Magic 6-os széria sem valószínű, hogy a szomszédból kér majd segítséget képalkotásban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés