Precízebb S Pent kaphat a Note10 Lite

Az már nem kérdés, hogy lesz Samsung Galaxy Note10 Lite. Csak az, hogy pontosan mikor.

A Samsung, most már egyre valószínűbb, hogy jövőre, de elindítja az S és a Note széria Lite sorozatát, amelyekről egyelőre csak annyit tudunk, hogy lesznek és néhány plusz információt innen-onnan. Az például sokkal kevésbé izgalmas, hogy a Note10 Lite ezüst, fekete és vörös színben várható. A Bluetooth-szal szerelt S Pen már annál inkább (köszönjük az infót FCC).

Egyelőre azt sem tudjuk, mennyiben lesz lite az új modell, de az biztos, hogy nem az S Pen funkciót tekintve. Ami végül is logikus, a Note széria esszenciája a stylus. Ami a Bluetooth adatbázisa szerint nem elég, hogy távirányításra alkalmas lesz, de az 5.1-es szabvány előrevetíti a Note10-zel bemutatott gesztusvezérlés integrálását. Ráadásul a fejlettebb szabványnak köszönhetően akár precízebb formában.


[+]

Az idén januárban bevezetett új szabvány AoA és AoD képes, ami a precízebb pozicionálást teszi lehetővé. Az Angle of Arrival (érkezési szög) és az Angle of Departure (indulási szög) meghatározása pontosabb és hatékonyabb gesztusvezérlést és eszközkövetést tesz lehetővé. A Note10 Lite nyilvánvalóan alacsonyabb piaci pozicionálása miatt azonban kérdéses, hogy mennyiben és hogyan használják ki a hardveres lehetőségeket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés