Pro változatban is jön a Black Shark 3

Nagyon lassan, de érkeznek a hírek a Xiaomi-féle gamer mobil új, két részre osztott akkumulátorú változatáról. Most már biztos, hogy többféle kiadásban érkezik majd a következő generáció.

Ahhoz képest, hogy a Black Shark 3 leleplezése a jövő hétre van időzítve, nem érkeztek tucatjával az előzetes információk. Most a Xiaomi vezérigazgatója, Lei Jun törte meg a csendet a saját Weibo-oldalán, és néhány képet is közölt, elsődlegesen a beltartalomról. A mobil legérdekesebb pontja minden bizonnyal az akkumulátorban lesz keresendő: a két része osztott telep között fog várhatóan elhelyezkedni a készlék főpanelje, ez a szeparáció pedig gyorsabb töltési lehetőséget (65W és 15 perces 0-60% van említve) és hosszabb élettartamot ígér majd, várhatóan egyébként hátlapi mágneses töltőcsatlakozó is kerül a Black Shark 3-akra a sima Type-C-n kívül.

[+]

Azért beszélhetünk többes számban a mobilokról, mert az említett vezető elhintette azt is, hogy a normál változat 4720, a Pro pedig 5000 mAh-s akkumulátort kap - mindazonáltal nyilván nem ez lehet majd a fő különbség a két eszköz között. A készülékekről állítólag nem marad el a 3,5 milliméteres jack csatlakozó, de ami talán ennél is fontosabb, jó eséllyel mindkettő megkapja a Qualcomm-féle Snapdragon 865 chipet, akár 16 GB RAM-mal. A többi információra várhatóan március 3-ig, azaz jövő hét keddig kell várnunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés