Qi-töltős Xiaomik érkezhetnek

A vezeték nélküli töltésre használható Qi-szabvány nagyon régóta létezik, de igazán ismertté és elterjedté nem vált, legalábbis eddig. Most, a vezeték nélkül tölthető, üveg hátlapos iPhone-októl lehet várni a fellendülést, hiszen az Apple megoldásait sok konkurens követi, és jó eséllyel nem véletlen, hogy a Xiaomi is pont most csatlakozott a konzorciumhoz.

Töltőpados megoldással érkezhet a cég új csúcsmodellje
Töltőpados megoldással érkezhet a cég új csúcsmodellje [+]

Hivatalos, több információt tartalmazó közlemény még nem jelent meg a Xiaomi oldalán, de a 2018 első negyedére tippelt Mi 7 talán majd egy opcionális Qi-töltőpaddal együtt láthat napvilágot, az eddigi hírek szerint Snapdragon 845-tel és 6 hüvelykes AMOLED kijelzővel.

Előzmények

  • Xiaomi Mi 6 - helyi kiskirály

    A Xiaomi csúcskészüléke egészen kiváló, a legújabb hardveres alapokra helyezett prémium készülék, továbbra is meglepően kedvező árazással, és némileg komplikáltabb lokalizálási lehetőségekkel.

  • Xiaomi Mi Note 2 - a keret nélküliség árnyékában

    A kínai gyártó új csúcsmobilja nagyon jó adottságokkal bír, viszont egyáltalán nem olcsó, ehhez képest pedig vannak kellemetlen hibái.

  • Xiaomi Mi Max - óriásnak kecses, kecsesnek óriási

    Az óriásphabletek kínálatát most a Xiaomi bővítette az eddigi legnagyobb mobiljukkal: a hatalmas kijelző mögött erőteljes akkumulátor bújt meg, az árazás pedig hű a gyártóhoz.

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

Hirdetés