Reálisnak tűnő Xiaomi 14 specifikáció szivárgott ki

Egy nem kimondottan ismert forrás tette közzé a Twitteren/X-en a Xiaomi 14 széria alapmodelljének részleteit, amik viszont nem tűnnek valószerűtlennek.

A Xiaomi valószínűleg a Qualcomm szokásos éves konferenciáját követően mutatja be a 14-es szériát, így erősen esélyes a Snapdragon 8 Gen 3-as szett, ami egy-két nappal a készülékek tervezett debütálása előtt kerül bejelentésre Hawaiin. Ez eddig sem volt újdonság, a dizájn már többször felbukkant (a Protól valószínűleg az alapmodell sem fog nagyon eltérni koncepcionálisan), most viszont egy teljes specifikációs lista is kikerült Weibora, igaz, egy nem túl ismert forrás által, így érdemes fenntartásokkal kezelni az információkat, amik viszont ennek ellenére nem tűnnek valószerűtlennek.

A 6,44 hüvelykes, "1.5K" felbontású, 12-bites OLED panel 120 Hz-es képfrissítéssel dolgozik majd Dolby Vision és HDR10+ támogatással, a hardveres alapokat a hamarosan szintén bemutatkozó Snapdragon 8 Gen 3 szolgáltatja LPDDR5x rendszermemória és UFS 4.0-s szabványú belső tárhely mellett, az üzemidőről pedig 4600 mAh-s telep gondoskodik 90 wattos vezetékes töltésteljesítmény mellett, amit 50 wattos vezetékmentes és 10 wattos töltésmegosztási opció egészít ki.

A hátlapi kamerarendszer három darab, 50 megapixeles OmniVision szenzorból épül fel a főkamera optikai stabilizálásával, az extrák közé pedig (feltehetően többek között) a sztereó hangszórópárt, az infra vezérlőt és az IP68-as védelmet sorolhatjuk majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés