Realme tablet érkezik jövő héten

Június 15-én a Realme a laptop piacra is belép.

Jövő hét kedden kap nemzetközi premiert a Snapdragon 888-cal szerelt Realme GT 5G, és a bemutató apropójából a márka mindjárt két új termékkategóriába is beléphet. A Realme Book Windows 10 operációs rendszerű laptop vagy laptop család lesz, és ezzel nem csak a brand, hanem a mögötte álló ernyővállalat, a BBK Electronics is belép a hordozható számítógépek piacára.

A Realme Bookot valaki a márka bemutatóhelyszínén kapta idő előtt lencsevégre
A Realme Bookot valaki a márka bemutatóhelyszínén kapta idő előtt lencsevégre (forrás: Android Authority) [+]

Ez hosszútávon azt is jelentheti, hogy az Oppo, a Vivo, esetleg a OnePlus is előrukkolhat saját logós laptopjával, és az időzítés nem is lehetne szerencsésebb a BBK szemszögéből, ugyanis a kínai rivális Huawei-nek mostantól számítógépes alkatrészeket is nehezebb beszereznie. Az Android Authority hozzájutott pár kémfotóhoz a bemutató előtt, és 3:2-s képarányú dizájnra számít, különösebb külsőségeket illető meglepetések nélkül.

A Realme Pad egyelőre csak oldalról pillantható meg
A Realme Pad egyelőre csak oldalról pillantható meg (forrás: Android Authority)

Bennünket a Mobilarenán inkább a Realme Pad táblagép érdekel, amely oldalról pillantható meg a bemutató kivetítőjén, elsőre az iPad Pro dizájnját az ember eszébe juttatva. Ez alapján pedig nem alaptalan valamilyen csúcshardvert várni az eszközbe, hiszen egyre több a méretes és munkára fogható óriásképernyő. Június 15-e tehát fontos fejezetet nyit a Realme történetében, és mivel az eszközök egy nemzetközi bemutatón kapnak szerepet, esélyes az európai értékesítés.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés