Redmi Note – Kínán kívül is

A Xioami kiemelkedő ár/érték arányú termékeinek nagy része hivatalosan csak Kínában kerül forgalomba, de az utóbbi időben egy globális piaci stratégia is kibontakozni látszik. A Redmi Note például a március 26-ai kínai premiert követően Tajvanon, Hongkongban és Szingapúrban is elérhető lesz, méghozzá az eredetileg beharangozott nagyjából 29 000 forintnak megfelelő áron. A rendkívül vonzó árfekvésű készülék később más országokban is piacra kerül, így nem elképzelhetetlen a Xiaomi Ázsián kívüli terjeszkedése sem. Az Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszert futtató kétkártyás Redmi Note 5,5 hüvelykes, 720 × 1280 képpontos IPS OGS kijelzőt, 13 megapixeles fő és 5 megapixeles előlapi kamerát, 1,4 GHz-es vagy 1,7 GHz-es nyolcmagos MediaTek processzort, 1 vagy 2 GB RAM-ot, microSDHC kártyával bővíthető 8 GB belső memóriát és 3200 mAh kapacitású akkumulátort kapott.

Azóta történt

Előzmények

  • Megérkezett a Redmi Note

    Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.

  • Készül a Redmi Note

    A Xiaomi beharangozója is megerősítette a nyolcmagos processzorral érkező „filléres” modell létezését.

  • Redmi 2 – nyolcmagos processzorral

    HD kijelzővel és nyolcmagos processzorral érkezik a Xiaomi Hongmi néven is ismert „filléres” okostelefonja.

  • Xiaomi Hongmi - vörös rizs

    A Xiaomi csúcsmodellje után a középkategóriába szánt Hongmi is látogatást tett nálunk. Vajon az olcsóbbik modell is olyan vonzó, mint a MI-3?

Hirdetés