Rekord rosszul fogy az iPhone X és a Galaxy S9 Koreában

Az ET News és a The Investor felmérése alapján a két piacvezető gyártó csúcsmodelljei nem teljesítenek jól. Sőt, határozottan rossz számokat produkálnak, fogalmazhatnánk akár úgy is, rekord gyenge eladásokat mutat az iPhone X és a Samsung Galaxy S9 és S9 Plus. Legalábbis Koreában. A három legnagyobb szolgáltató eladási adatait összegezve, az iPhone X-ből mindössze 475 000 darab kelt el a novemberi start óta, míg az ott március óta elérhető Galaxy S9-ből 707 000 darab.

Koreában valahogy nem rajonganak a két csúcskészülékért.
Koreában valahogy nem rajonganak a két csúcskészülékért. (forrás: AndroidCentral) [+]

Ezek a leggyengébb számok, amiket a két gyártó mindenkori csúcsmodelljei valaha produkáltak. Az egyik szolgáltató magát megnevezni nem kívánó illetékese szintén úgy nyilatkozott, hogy havi 70 ezer Samsung soha nem látott mélypont, míg az S8 tényleges eladásai az első két hónapban majdnem elérték az egy milliós darabszámot. A konkurencia idén ráadásul jóval később csatlakozott a versenyhez. Pánikba esni azért nem kell, a Samsung összesítésben ismét rekord negyedévet zárt, köszönhetően főleg a félvezető-gyártásnak, de az Apple sem mostanában fog csődbe menni

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés