Rekordot döntött az új Nubia sorozat

Az újabb iPhone modellek bemutatásakor már szinte megszokott, hogy néhány hét alatt milliószámra rendelik elő az Apple csúcsmodelljeit, ám úgy tűnik, hogy az őrület más cégek termékeinél ugyanógy tapasztalható. A ZTE legfrissebb beszámolója szerint a Nubia Z5S és Z5S Mini készülékeiből a JD.com oldalon keresztül eddig több mint 2,5 milliót jegyeztek elő Kínában, mely a gyártó eddigi legsikeresebb premierjét jelenti. A hatalmas érdeklődés persze egyáltalán nem meglepő, hiszen az 5 hüvelykes Full HD kijelzővel, 13 megapixeles fő és 5 megapixeles másodlagos kamerával, valamint 2,3 GHz-es Snapdragon 800 processzorral szerelt Nubia Z5S ára mindössze 1999 jüan, azaz 72 000 forint körül alakul, míg a 4,7 hüvelykes 720p kijelzővel és 1,7 GHz-es Snapdragon 600 processzorral szerelt „mini” variánsért csupán 1499 jüant, vagyis 54 000 forintot kér a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • A ZTE is moduláris mobilokat akar

    A Motorola mellett a ZTE is az eltérő felhasználói igényekhez jobban illeszkedő és a környezetet is kevésbé terhelő cserélhető komponensekből építkező telefonokban látja a jövőt.

  • Strapabíró mobillal készül a ZTE

    Kína hírközlési felügyelete már jóváhagyta a ZTE négyhüvelykes kijelzővel és kétmagos processzorral szerelt strapabíró Jelly Bean mobilját.

Előzmények

Hirdetés