Rendbe teszi a hangminőséget a OnePlus 3 update

Remek árazásával és teljesítményével a OnePlus 3 a nyár egyik legfontosabb ajánlatává lépett elő, ám nincs tökéletes eszköz, és sok hiba gyakran javításra vár a piacra kerülés után. A OnePlus előbb a túlságosan szűk gyorsítótár méretét növelte a 3.2.1-es frissítéssel, hogy a 6 gigabájt RAM-mal felszerelt szupermobil ne kezdje el bezárogatni az appokat a hetedig-nyolcadik megnyitása után, és több apróság is javításra került, például a GPS vételi minősége vagy az audiominőség, nem beszélve a pontosan kalibrált sRBG kijelzőmódról, amelyet a fejlesztői beállítások közé rejtett a OnePlus.

A 3.2.2-es frissítés most futott be, és orvosolja az egyik legégetőbb bent maradt problémát: a hangminőséget videofelvételnél, ami annyira meg volt eddig szűrve, hogy lehúzta a OnePlus 3 összteljesítményét kameratesztünkben. Egy-egy élesebb hang konkrétan a semmiből harsant fel, majd tűnt el nyomtalanul (lásd és hallgasd a fenti videót), a frissítés után azonban sokkal jobb a helyzet (lent).

A 3.2.1-es frissítés után többeknél előfordult a probléma, hogy a OnePlus 3 oldalán elhelyezett értesítési kapcsolót használva több notifikáció nem jelzett hanggal, ez is orvosolva lett. Mostantól pedig zsebbe téve nem akar a home gombba épített ujjlenyomat-olvasó mindenképpen mintát venni, eddig túl érzékenyre volt kalibrálva. Ettől egyébként még mindig pillanatok kérdése az azonosítás. A frissítéssel továbbá megjelent az NFC kapcsolója a kapcsolópanelen, változtak az értesítések Doze szundi állapotban és nőtt a videoklipek bitrátája. A 3.2.2-es update a júliusi Google biztonsági csomagot is tartalmazza, és a szokásos módon, több körben, egyre több régióban lesz elérhető. A türelmetlenek német VPN-nel juthatnak azonnal hozzá a frissítéshez, vagy a közzétett képfájl telepítésével.

Azóta történt

Előzmények

  • Elvileg már úton az arany OnePlus 3

    A megjelenés előtt két színben ígért OnePlus 3 arany változata a források alapján kizárásos alapon még ebben a hónapban elérhető lesz.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • Komolyabb frissítést kapott a OnePlus 3

    Több apró javítást is eszközöl a globálisan elérhetővé tett Oxygen OS 3.2.1-es frissítőcsomag.

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés