Renderképen a Sony Xperia X (2017)

Az 5 hüvelykes Sony Xperia X idei verziója sem lesz valószínűleg nagyobb, mármint képátló tekintetében, viszont a megtartott formaterv ellenére látszólag számottevően keskenyebb kávák fogják keretezni a megjelenítőt. Szintén a Weiboról került elő egy fotó a készülék lehetséges csomagolásáról, amelyen az Xperia X 2017 is látható. Az alábbi renderkép lényegében ugyanazt a készüléket mutatja, így jó eséllyel tényleg ilyesmire számíthatunk.


[+]

Az Xperia X (2017) specifikációjáról nem sokat tudni, elvileg a Helio P20-as lapka mellé 4 GB rendszermemória jár majd, kijelzőmérteben pedig marad az 5 hüvelyk és az FHD felbontás. Kamerákból 23 és 16 megapixeles szenzorokra számítanak, valószínűsíthetően ugyanazokkal a modulokkal, amelyek az Xperia XZ-ben is megtalálhatóak. A képet leszámítva ez utóbbi információk még erősen kérdésesek, a Mobile World Congress nyitónapjának első rendezvényén viszont valószínűleg tisztázódni fognak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Erős Sony csúcsmodell várható az MWC-n?

    Egy grúz forrás szerint a Sony egy halom készülékkel érkezik a barcelonai MWC-re, köztük egy figyelemreméltó csúcsmodellel.

  • Képen a Sony Xperia X (2017)

    A Sony készülékének idei kiadásáról kiszivárgott kép alapján hasonló formatervre, de keskenyebb kávákra számíthatunk.

  • Sony Xperia XZ - SO(vá)NY vigasz

    A Sony Xperia XZ az X Perfromance helyét kívánja átvenni a széria csúcsán, de a megegyező árszint mellett felfedezhető, lényegében csak kisebb eltérések inkább a ráncfelvarrás fogalmát merítik ki. Ismét.

  • Sony Xperia X - igazi aktakukac

    A japán gyártó új terméksorozatának első tagja nem vall szégyent, jól néz ki, nagyon gyors, könnyen kezelhető, viszont a kamera még mindig nem az igazi, és az árazás sem az.

Hirdetés