Rendkívül olcsó lett a ZTE Blade A7

25 ezer forintnyi összegért tényleg csak a minimális dolgokat lehet elvárni, ezeket várhatóan teljesíteni fogja a kínai újdonság.

Továbbra sincs könnyű dolga annak, aki 30 000 forintos listaár alatt szeretne új okostelefont venni, de a lehetőség természetesen adott, időről időre rengeteg gyártó kijön egy-egy nagyon olcsó mobillal, most épp a ZTE mutatta be a Blade A7 nevű mobilját Kínában. A készülék 6,1 hüvelykes, HD felbontású, noccsos kijelzőt kapott, noha a káva alul-felül igen vaskosnak mondható. Az ehhez tartozó, MediaTek Helio P60 rendszerchip igen jónak mondható ebben a kategóriában, ahogy a 2/32 GB-os memóriacsomag is rendben van. Van továbbá 3/64 GB-os kivitel, némi felárért.


[+]

Ujjlenyomat-olvasó sehova nem került a mobilon, viszont az előlapi, 5 megapixeles kamera egy egyszerű, 2D-s arcfelismerésre alkalmassá teszi a telefont. Hátra 16 megapixeles kamera jutott, "AI" funkciókkal, f/2-es lencsével, szimpla ledes villanóval, mindenféle segédszenzor nélkül. A MiFavor 9.0 rendszerfelület az Android Pie rendszer alapjaira épül, üzemidővel kapcsolatban nem árul el semmit a termékoldal 599 jüanos alapára 25 500 forint körüli összeget jelent, körülbelül 4500 forintos felárért jár a nagyobb színválaszték és a duplázott belső tároló.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés