Rendkívül versenyképes lehet a Zenfone 7 ára

Állítólag 500 euróért meg lehet majd kaparintani a motorikus kamerával szerelt modellt, a specifikáció körül azonban még vannak kérdések.

Sajátos flipes kamerával, bivalyerős hardverrel és igazán kellemes árcímkével gyűjtötte be ajánlott plecsninket tavaly az Asus Zenfone 6, és úgy tűnik, az augusztus 26-án érkező folytatás ugyanerre a sorsra van predesztinálva.  Elvileg két mobilról van szó (az első előzetes is Zenfone 7 sorozatról beszél), és egy újabb német előzetes a csupa képernyő előlapot és a flipes kamerát is megerősíti.

Idáig tartott a dolog hivatalos része. Sokkal izgalmasabb Roland Quandt kéminformációja, miszerint a Snapdragon 865+-szal és 5000 mAh-s teleppel várt Zenfone 7 Pro ára mindössze 550 euró lesz, ami fele egy-két mai, pofátlanul elszállt árú riválisnak, hasonló tulajdonságokkal – Sanskaari Kanya szerint például négy kamera lesz a hátlapon.

Flipes kamerája és ára is vonzóvá tette tavaly a Zenfone 6-ot[+]

Ennél is jobban hangzik a 6/128 GB-os variáns 500 eurós tippje három optikával, igaz: simán lehet, hogy ez nem egy olcsóbb Pro, hanem a sima Zenfone 7 modell, Snapdragon 865-tel. Mivel bedobták a közösbe a 6,4"-es, 60 Hz-es IPS és a 6,7"-es, 90 Hz-es AMOLED panelt is, elképzelhető, hogy az előbbi a normál, az utóbbi pedig a Zenfone 7 Pro paramétere, ebből a szempontból még nincs kiegyezés a kéminformátorok között, de kerek egy hét múlva úgyis fény derül mindenre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés