Rengeteg webOS alapú játék várható?

Az EA Mobile már korábban is megerősítette, hogy a Palm PDK (Plug-in Development Kit) segítségével az Apple iPhone-ra fejlesztett játékokat pár hét alatt át lehet írni webOS alapú Palm modellekre is, ám pletykák szerint a gyártó még ennél is tovább szeretne lépni. John Paczkowski, az AllThingsD munkatársa szerint a GDC alkalmával a Palm új megoldással rukkol majd elő, mely segítségével az iPhone alkalmazásokat és játékokat néhány nap alatt át lehet ültetni webOS-re, méghozzá a futási sebesség feláldozása nélkül. A dolog nem lenne meglepő, hiszen mindkét mobil hasonló processzort és grafikus gyorsítót kapott. Pontos részleteket egyelőre nem tudni és természetesen a Palm sem erősítette meg a híreket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Palm

Azóta történt

  • Palm: Elérhető a webOS PDK

    A zárt tesztelés után a nagyközönség számára is elérhetővé vált a Palm új fejlesztőkészlete, mely komoly előrelépést jelent a fejlesztők számára.

  • Unreal Engine 3 webOS-re

    A Palm és az Epic Games működés közben is bemutatta a fejlesztők számára is szabadon elérhető Unreal Engine 3 platformot.

  • Palm: Csökkenő eladások, növekvő veszteségek

    A Palm a legpesszimistább várakozásokat is alulmúló negyedéves eredményről számolt be.

  • Új Facebook kliens webOS alapú modellekre

    A Palm Pré és Pixi számára készített új Facebook kliens már az értesítések kezelésére is képes, melyekről háttérben való futtatáskor is tudomást szerezhet a felhasználó.

Előzmények

Hirdetés