Részletes előzetes a Vivo X Fold3 Pro-ról

Hivatalosnak tűnő termékismertetők kerültek elő az első Snapdragon 8 Gen 3-mal várható hajlíthatóról.

A Vivo X Fold széria hamarosan bemutatkozó, legfrissebb modellje nagyon erősnek, nagyon kamerafókuszúnak, nagyon gyorsan tölthetőnek és nagyon vékonynak ígérkezik, röviden a Vivo, ahogy a művelt pesti polgár mondaná, mindent is nagyon odapakol az X Fold3 Pro-nak, kezdve a legfrissebb és legerősebb elérhető androidos szettel, és mint ilyen, az első hajlítható készülék lesz Snapdragon 8 Gen 3-mal és elvileg akár 2 TB belső tárhellyel.


[+]

A 6,53 hüvelykes külső és 8,03 hüvelykes, E7 AMOLED belső panelt és dupla, ultrahang alapú ujjlenyomat-olvasót kínáló készülék a termékinformáció alapján nyitott állapotban vékonyabb lesz, mint a valaha volt legvékonyabb telefon, ami történetesen szintén a Vivoé. A 2014-es Vivo X5 Max 5,1 milliméteres vastagságával jelen pillanatban is, de elvileg már csak egyelőre a legvékonyabb modell.


[+]


[+]

Az akkumulátor méretének viszonylatában ez elsőre nem feltétlenül tűnik jó hírnek, de várhatóan 5500 mAh-s összkapacitást préselnek a gyártó szándéka szerint legvékonyabb és legkönnyebb, IPx8 védelemmel is rendelkező készülékbe, amihez 120 wattos vezetékes és 50 watt teljesítményű vezetékmentes gyorstöltés tartozik majd.

Kamerából továbbra is három kerül a hátlapra, viszont a főkamera és az ultraszéles látószögű is 50 megapixeles felbontással dolgozik majd, mindkettő kap optikai stabilizálást, az optikai zoomot pedig egy 64 megapixeles, szintén OIS-szel támogatott periszkópos kamera biztosítja. Az árakat az alapmodell és a Pro verzió esetébe is ezer dollárt meghaladó jüan körül várhatjuk, a Vivo X Fold3 1100-1200 dollár körül nyithat, az X Fold3 Pro pedig 1390 dollár körül, ami nagyjából fél millió forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés