Saját lapkával érkezik az új FreeBuds

A Huawei vezetékmentes fülhallgatója is saját fejlesztésű lapkával várható, a Twitter bejegyzés alapján az IFA-n.

A Huawei Mate 30-as széria ugyan még nem teszi tiszteletét a héten megnyitó, berlini IFA kiállításon, de újdonságokra így is számíthatunk. A Huawei Twitter bejegyzése alapján már a Mate 30 előtt bemutatják a FreeBuds új generációját, amit ezúttal már saját lapkakészlettel szerelnek. A meg nem nevezett HiSilicon Kirin szett mellett a poszt merőben új audioélményre utalgat.

A dizájn is változni látszik, a töltőtok legalábbis mindenképpen. Az eddigi doboz-szerű hordozó helyett egy gömbölyűbb tokból kerülhetnek elő a vezetékmentes fülesek, amikhez stabilabb kapcsolatot, jobb audioélményt és minimális látenciát ígér a gyártó. Elég valószínű, hogy a töltőtok vezetékmentes tölthetősége megmarad, az új dizájn viszont jelentősen megnövelheti a felületet, ha nem a tok aljába, hanem a hátuljára kerülnek a tekercsek. Szeptember hatodikán igyekszünk minderről személyesen is meggyőződni.

Azóta történt

  • Huawei Freebuds 3 teszt

    Nem csak minőségben, árban is megközelítették a kínaiak az AirPods szintjét, cserébe aktív zajszűrés jutott az apró fülhallgatópárba.

  • Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell

    Prémium fülhallgató attól a gyártótól, aki a piac egyik legjobb ár/érték arányú alternatíváját feleennyiért szállítja - tényleg profi a termék, de a hibátlan TWS továbbra is csak egy illúzió marad.

  • Huawei FreeBuds 4i - méltó utód

    Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy ennek a fülesnek az elődje egy kategóriabajnok volt. Az utód többet tud, nagyobb akskit hord a fülesekben, és nem is lett drágább. De vajon még mindig őrzi a címet?

  • Huawei FreeBuds Pro 2 - kellemes társ rövid utakra

    Nem túl látványos, de annál hasznosabb frissítéseket hozott a két éve bemutatott csúcskategóriás Huawei TWS most megjelent második generációja. Csak ne akarjuk nagyon hosszú ideig használni.

Előzmények

Hirdetés