Sajtóképen a Moto G Forte

A Moto X piaic premierjét követően a Motorola egy mérsékeltebb árfekvésű variánssal is előrukkolt, mely egyedileg testreszabható burkolatok helyett cserélhető héjakat kapott. A 4,5 hüvelykes 720 × 1280 képpontos kijelzővel, 5 megapixeles fő és 1,3 megapixeles előlapi kamerával, 1,2 GHz-es négymagos Qualcomm processzorral és 1 GB operatív memóriával szerelt készülék világszerte pozitív fogadtatásban részesült, így nem meglepő, hogy a Motorola igyekszik meglovagolni a hullámot. Az alant látható képen @evleaks állítása szerint a készülék strapabíró kiadása látható, mely az előzetes információk szerint Moto G Forte néven kerül bejelentésre. Az új kiadás műszaki felszereltsége az alapmodellel közel azonos lehet, ám a gombok bevonata miatt úgy tűnik, hogy a vaskos burkolat a víztől is megóvja majd a készüléket.

Azóta történt

  • Hatalmas siker a Moto G

    Az olcsó modell népszerűségének köszönhetően az Egyesült Királyságban hat százalékra tudta növelni piaci részesedését a Motorola.

  • Moto E – kecses középkategóriás

    Mindössze 6,2 milliméter vastag, mérsékelt árfekvésű készülék leleplezésére készül a Lenovo égisze alatt működő Motorola Mobility.

  • Moto E – részletes adatlap

    Egy brazil online áruház jóvoltából minden részletében leleplezésre került a Motorola rövidesen bejelentésre kerülő alapmobilja.

  • Európába érkezett a Moto G 4G

    Az Egyesült Királyságban már kapható a Motorola remekül testreszabható mobiljának 4G modemmel és microSD foglalattal felturbózott kiadása.

Előzmények

Hirdetés